top of page

Hva er Skimore?

Tre anlegg – ett medlemskap! Skimore gir deg tilgang til Skimore Oslo (Tryvann, Wyller, kjelkeutleie i Korketrekkeren på Frognerseteren og H&L klatrepark), Skimore Drammen (Skisenter, klatrepark og en av Norges beste downhill sykkelparker) og Skimore Kongsberg (Skisenter, Formula G og sykkelheis).

Årsmedlemskap

Skimore er et årsmedlemskap som gir deg tilgang til våre ski-og aktivitetsanlegg året rundt – sommer som vinter. Som Skimoremedlem betaler du en fast lav månedssum, enten som enkeltmedlem eller som familiemedlem. I et familiemedlemskap kan det være inntil to voksne og opptil tre barn til og med 24 år i samme husstand.

 

Bindingstiden løper fra startdato(fornyelsesdato slik den er angitt i Medlemsavtalen. Fakturaer løper per måned og sendes ut forskuddsvis. Alle medlemmer vil motta et varsel innen rimelig tid før medlemskapet utløper. Man får da informasjon om utløpsdato og mulighet til å takke nei til automatisk fornyelse av medlemskapet for en ny 12 måneders periode med bindingstid.

I tillegg får du disse fordelene:

SERVICE

450,-

Komplett overhaling

av skisåle

SERVICE

600,-

Komplett overhaling

av snowboardsåle

UTLEIE

20%

Rabatt på utleie av utstyr (ski, snowboard, sykkel)

SKISKOLE

20%

Rabatt på helgekurs i alle våre anlegg.

SHOP

20%

Rabatt i alle våre shopper i alle våre anlegg.

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page