top of page
Tryvann_Skimore.jpg

HVORDAN KOMME SEG TIL SKIMORE OSLO?

Vi har to innganger i anlegget, Wyller i Sørkedalen og Tryvann ovenfor Holmenkollen. Hele anlegget er sammenkoblet med stolheiser. Har du små barn anbefaler vi inngang til anlegget via Tryvann. Er du derimot litt erfaren skikjører kan du bruke parkeringen i Wyller.

Skal du besøke anlegget på sommertid reiser du til Tryvann.

Veiforklaring og parkering Tryvann:

Ta ring 3 til Smestad krysset, kjør mot Holmenkollen, fortsett videre forbi hoppanlegget og oppover til Tryvannstårnet og parkeringsplassen.  Det er gratis parkering på oppmerkede plasser på parkeringsplassen ved Tryvannstårnet.
NB: Vær oppmerksom på at du kan få bot dersom du feilparkerer.

Veiforklaring og forklaring Wyller:

Ta ring 3 til Smestad krysset, kjør mot Bogstad Camping, fortsett deretter inn i Sørkedalen ca 3 km.  Ta til høyre inn til Wyller fra Sørkedalsveien – merket » Vinterpark Nedre». Det er gratis parkering på parkeringsplassen.
NB: Parkeringen er privat og forbeholdt våre gjester og medlemmer.
Vær oppmerksom på at du kan få bot dersom du feilparkerer.

Vi anbefaler å være nøye med å parkere kun på oppmerkede plasser da buss og ambulanse må ha lett fremkommelighet.  Oslo Kommune/By-miljøetaten har p-vakter som jevnlig patruljerer området.

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page