top of page
Lavvo_Skimore.jpg

TEAMBUILDING MED KROPP OG SINN

Aktive dager og nye opplevelser styrker fellesskapet i de fleste grupper. Hos Skimore Oslo arrangeres «holmgang» – en utfordrende og morsom aktivitet. Her er det noe for enhver smak og ferdighetsnivå, og vi garanterer gode historier i etterkant.

Vi har et eget område i skogen der vi skreddersyr aktiviteter for grupper fra 10-100 personer. Med fokus på utfordring, samhandling og nye opplevelser arrangerer vi mini games for alle.

Våre instruktører tar ansvar for utstyr, sikkerhet og opplæring. I tillegg har de fokus på inkluderende aktiviteter og å sikre den gode opplevelsen. Vi anbefaler å sette av ca. 1.5 til 2 timer til holmgang slik at man har god tid til både opplæring og utforskning.

Priser:
Holmgang 3 aktiviteter kr 350,-  pr. person
Holmgang 5 aktiviteter kr 550,- pr. person
Minstepris: kr 10.000,-.

Vi håper en aktiv dag i skogen frister og ser frem til å høre fra dere på booking@skimoreoslo.no

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page