top of page
Lavvo_Skimore.jpg

LAVVO

En smak av villmark. Skimore Oslo tilbyr lavvoopplevelser for små og store grupper. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt måltid eller et foredrag tett på naturen? I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov - enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri. Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov. 

Mat med hjertet

Vi har satt sammen en meny med et bredt utvalg fra våre kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å komme med ønsker og innspill.

Lavvo og utstyr

Som basis er våre lavvoer utstyrt med bord og benker, varme ved behov, bar og avsatt plass til matlaging. Vi har 2 lavvoer plassert på ulike steder i anlegget. Disse passer for grupper fra 10 til 140 personer. Trenger du musikkanlegg, trubadur, dj eller en gitar har vi selvsagt dette på lager!

Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Håper å høre fra deg på booking@skimoreoslo.no

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page