top of page
Vinter_Skimore_60.jpg

Terrengpark

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski og snowboardparkdestinasjoner.

En av Norges beste parker!

I tillegg til disse arrangementene har vi også parker for de som er trives bedre på mindre elementer, med blå vanskelighetsgrad både på terrengpark og SnowCross. Hyttliparken med Rød vanskelighetsgrad, inneholder blant annet en rail og hopplinjer, i tillegg til en 13 fots mini-pipe. 

Blåparken

Vår blåpark har enkle elementer, hopp og rails som passer for deg med liten eller begrenset erfaring I park. Blåparken er perfekt for introduksjon til barn og den passer dessuten godt for deg som har lyst å øve på triksene litt til før du setter ut i rødparken.

Rødparken er litt vanskeligere og passer deg som er viderekommen til meget god. Rødparken består av ulike elementer som store hopp og rails.

Halfpipen finner du i vårt parkområde i Hyttli (midt mellom Tryvann og Wyller)

Big Air Arenaen finner du i Wyller i den gamle superpipen. 

Vi har sterkt fokus på sikkerhet og det er viktig at alle kjørere i parken har lest og forstått sikkerhetsreglene. Kjørere som bryter sikkerhetsreglene kan bli bortvist fra området. Oppfordrer dessuten alle gjester til å kjøre med hjelm.

Uansett om du liker blå- eller rødparken best, her er det alltid mye moro!

Husk å følg @Osloparken på Instagram for oppdateringer!

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page