top of page
Tryvann_Skimore.jpg

Kollektivtilbud

Til Toppsenteret, skiskole, nybegynnerbakker og klatrepark.

Ta bane og buss med Ruter (Tryvann ligger som eget stasjonsvalg i ruteplanleggeren til Ruter) Ta bane #1 mot Frognerseteren, gå av på Voksenkollen Stasjon. Det er korresponderende Ruter-buss på annenhver t-bane fra Voksenkollen stasjon til Skimore Oslo i ukedagene og hver t-bane i helgene. Bussen stopper på Voksenkollveien (rett ved siden av t-bane stoppet) Ønsker du å gå er det ca. 15 minutters promenade opp til anlegget fra t-bane stasjonen.

 

Bussen begynner å gå fra 9. desember 2023. 

Korresponderende busser fra Voksenkollen går kun i vintersesongen.


 

Til Wyller

Bussrute helt frem til anlegget! Wyllerløypa ligger som eget stasjonsvalg i ruteplanleggeren til Ruter. Ruter har satt opp buss fra Røa som kjører rett inn til anlegget. Busstoppet heter Wyllerløypa.

Ta bane #2 mot Østerås, gå av på Røa og ta deretter buss nr. 41, «Sørkedalsbussen» til Wyller. Bussen kjører helt inn til anlegget på utvalget tidspunkter og blir skiltet med Sørkedalen via Wyllerløypa eller kun Wyllerløypa.  Øvrige tider kjører 41 bussen vanlig rute og stopper etter veien. Det er da ca. 7 minutter å gå inn til anlegget.

 

Bussen begynner å gå fra 9. desember 2023. 

NB: Hvis feilparkerte biler blokkerer veien for bussen vil den stoppe på Wyllerveien rett utenfor anlegget, i stedet for Wyllerløypa.

Sjekk Ruters reiseplanlegger for tider

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page