top of page

KONTAKT OSS

Noen ganger er det lurt å ta kontakt med oss. For å gjøre det enkelt å nå riktig avdeling, har vi laget en meny nedenfor. Vær oppmerksom på at det kan være perioder med stor pågang, men vårt mål er alltid å gi en tilbakemelding så raskt som mulig!

MEDLEMSKAP

Hvis du har spørsmål angående ditt Skimore medlemskap, eller hvis du ønsker å bli medlem men har noen spørsmål, kan du kontakte vår supportavdeling på:

support@skimore.no eller 22 14 36 10
Tlf. åpningstider Man-fre: 9–17

Skjermbilde 2023-05-05 kl. 23.30.09.png

BEDRIFT- OG GRUPPEBOOKING

Hvis du har spørsmål angående bedrifts- og gruppebookinger, eller hvis du ønsker å gjøre en slik booking men har noen spørsmål, kan du kontakte vår supportavdeling her. Vi er dedikerte til å skreddersy dine arrangementer for å sikre en unik opplevelse.

Kongsberg_mat.jpeg

SPISESTEDER

Hvis du har spørsmål om våre spisesteder eller ønsker å gjøre en reservasjon med spesielle behov, kan du kontakte vår supportavdeling her. Vi er dedikerte til å skreddersy dine besøk på våre spisesteder for å sikre en unik og minneverdig opplevelse.

IMG_1319.JPG

UTLEIE

Hvis du er interessert i utleie av sykler, ski, snowboard eller annet utstyr er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi tilbyr utstyr for ulike behov og aldersgrupper, og vi har et bredt utvalg tilgjengelig.

Document.jpeg

LOST AND FOUND

Hvis du har mistet eller funnet noe i våre anlegg, vil vi gjerne hjelpe deg. Vennligst kontakt vår supportavdeling her for å rapportere tapet eller levere inn funnet gjenstand.

IMG_7470-gladgutt-ski.jpg

SKISKOLE

Hvis du er interessert i skiskole eller har spørsmål knyttet til vårt skiskoletilbud, er du velkommen til å kontakte oss. Vi tilbyr skiskole for ulike nivåer og aldersgrupper, og våre erfarne instruktørteam er klare til å hjelpe deg med å forbedre dine skiferdigheter.

IMG_0383_edited.jpg

EKSPONERING

Er din bedrift interessert i eksponering i omgivelser med høy trafikk og naturskjønne omgivelser? Ta gjerne kontakt med vår markedsavdeling for et tilbud. Vi hjelper deg med å øke synligheten til din bedrift og finne muligheter som passer dine behov.

BACK_TO_TOP.png
bottom of page