top of page

Bli medlem av Skimore
           – En verden av muligheter venter!

Ønsker du å få mest mulig ut av din Skimore-opplevelse? Da er det på tide å bli medlem av Skimore! Med Skimore-medlemskapet får du tilgang til en rekke eksklusive fordeler og muligheter som vil gjøre din tid hos oss enda mer minneverdig.

Hvordan blir du Skimore-medlem? Det er enkelt:

  1. Meld Deg Inn: Når du har appen installert, åpner du den og følger enkelt og greit instruksjonene for å melde deg inn som medlem. Du vil bli bedt om å oppgi noen grunnleggende opplysninger, og voilà – du er nå en del av Skimore-familien!

  2. Utforsk Medlemsfordelene: Nå som du er medlem, er det på tide å dra nytte av fordelene. Du vil få tilgang til eksklusive rabatter i shoppene våre, skiverksted og skiskolene. Book klatretid, aking eller kjøp gjestepass til venner – alt fra den samme praktiske appen.

  3. Motta Varsler på Det Siste: Med Skimore-appen, vil du også motta viktige varsler og oppdateringer. Hold deg oppdatert med pudder-varsler for de beste skiforholdene eller få vite om de nyeste tilbudene og salgene i våre butikker – alt i sanntid og rett i appen.

  4. Bruk Telefonen som Billett: Med appen kan du nå enkelt bruke telefonen som billett. La telefonen ligge i jakkelommen så registrerer våre billettsystemer deg, helt uten heiskort.

Så, hvorfor vente? Last ned appen, meld deg inn og bli en del av Skimore-familien nå. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en spennende sesong fylt med eventyr og glede!

google play.png

I tillegg til de beste prisene på markedet får du disse fordelene inkludert!

SERVICE

450,-

Komplett overhaling

av skisåle

SERVICE

600,-

Komplett overhaling

av snowboardsåle

UTLEIE

20%

Rabatt på utleie av utstyr (ski, snowboard, sykkel)

SKISKOLE

20%

Rabatt på helgekurs i alle våre anlegg.

SHOP

20%

Rabatt i alle våre shopper i alle våre anlegg.

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page