top of page
Klatrepark_Skimore_31.jpg

Bursdagsfest i Skimore Oslo

Ønsker dere et litt annerledes og unikt bursdagsselskap? I Skimore Oslo arrangeres barnas fødselsdagsselskap ute i frisk luft, høyt oppe i trærne!

Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken – vi har løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye! Her får dere en dag med gode historier og som barna tenker tilbake på med et stort smil.

BURSDAGSPRISER:

Vi har satt sammen en bursdagspakke som sikrer både jubel og krutt i kroppen.

  •  Inngang klatreparken kr 275,- pr. person

  • Komplett pakke kr 395,- pr. person
    (Inngang klatreparken, bord på Vidsjå, servering av hamburger-meny eller taco buffet med 1 enhet drikke, kule-is til dessert).

 

Prisen inkluderer:

  • Alt utstyr du trenger i parken, inngang samt opplæring som gir dere en instruksjon om sikkerheten i parken.

  • Klatrepass for jubel, mestring og glede

  • Eget bursdagsrom eller bord på vår restaurant Vidsjå

  • Bursdagsmeny med drikke
    Her kan dere velge mellom hamburger-meny eller tacobuffet.

 

Husk! For grupper med barn under 12 år må en voksen per hvert tredje barn være med oppe i klatreparken. I helgen betaler voksne som klatrer sammen med barna samme pris som den øvrige gruppen. Hverdager klatrer voksne gratis sammen med barna.

 

Vi anbefaler dere å sette av 3 timer i klatreparken, eksklusiv tid til ev. mat.

Tilbudet gjelder for minimum 10 personer.

 

Book din bursdag allerede i dag for å sikre deg en plass i parken! Ta kontakt for mer informasjon og tilbud på mail booking@oslosommerpark.no

Knøttepark

Vi har en egen dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter på 0,5 meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gleden lang vei! Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna ved siden av løypa trenger ikke betale. 

Løyper for voksne og barn

For de litt større barna (over 110cm) er det litt luftigere og mer utfordrende løyper. Liker du spenning finner du også utfordrende og fysisk krevende løyper. Her kan du ta en real treningsøkt og vi har garantert utfordringer for alle! 

Klatreparken er også populær når det regner – ta med regntøy!

Sikkerhet

Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker finnes det at kjøpe i kassa til en rimelig pris.

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per 4. barn.

Visste du at klatring er inkludert i Skimore medlemskapet?

Klatrekart_Skimore OSlo.jpg

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page