top of page
Klatrepark_Skimore_31.jpg

Er du lei lekeland og andre innebursdager?

Ønsker dere et litt annerledes og unikt bursdagselskap? Hos Skimore Oslo arrangeres barnas fødselsdagsselskap ute i frisk luft, høyt oppe i trærne i Klatreparken!

Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken – vi har løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye! Her får dere en dag med gode historier og som barna tenker tilbake på med et stort smil.

BURSDAGSPRISER:

Inngang klatreparken: kr 275.- per person

Komplett pakke: kr 395.- per person (inngang klatreparken, bord på Vidsjå, servering av hamburger-meny, taco buffet eller pizza med 1 enhet drikke, kule-is til dessert).
Prisene forutsetter minimum 10 deltakere.

Husk! For grupper med barn under 12 år må en voksen per hvert fjerde barn være med oppe i klatreparken. I helger betaler voksne som klatrer sammen med barna samme pris som den øvrige gruppen.
Hverdager klatrer voksne gratis sammen med barna.

Vårt bursdagsopplegg passer best til barn fra alderen 7-8 år og oppover.  Vi anbefaler dere å sette av 3 timer i klatreparken, eksklusiv tid til evt. mat. Book din bursdag allerede i dag for å sikre deg en plass i parken!

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud på mail: booking@skimoreoslo.no

Knøttepark

Vi har en egen dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter på 0,5 meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gleden lang vei! Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna ved siden av løypa trenger ikke betale. 

Løyper for voksne og barn

For de litt større barna (over 110cm) er det litt luftigere og mer utfordrende løyper. Liker du spenning finner du også utfordrende og fysisk krevende løyper. Her kan du ta en real treningsøkt og vi har garantert utfordringer for alle! 

Klatreparken er også populær når det regner – ta med regntøy!

Sikkerhet

Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker finnes det at kjøpe i kassa til en rimelig pris.

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per 4. barn.

Visste du at klatring er inkludert i Skimore medlemskapet?

Klatrekart_Skimore OSlo.jpg

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page