top of page
Klatrepark_Skimore_8.jpg

Moro, samarbeid, utvikling og god mat.

Hos Skimore Oslo har vi ingrediensene og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. Vi tilbyr aktiviteter fra 2 timer, men hvorfor ikke ha en hel dag i skogen? Våre aktiviteter er som skapt for relasjonsbygging og vi kan sette sammen mange ulike kombinasjoner av aktiviteter, og matservering, enten det gjelder bedrifter, organisasjoner eller private lag. 

De mest populære arrangementene inneholder gjerne en aktivitet etterfulgt av god mat og hygge. Her er en liten smakebit på våre mest populære aktiviteter:

Klatrepark

Du trenger ikke å være supermann for å begi deg ut i klatreparken – her er det løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. Mestringsgleden og jubelropene er høye! I parken finner du 37 zip-lines og over 220 elementer som er fordelt på 12 løyper med ulik vanskelighetsgrad.

På to hjul

Skimore Oslo tilbyr sykkelturer med fokus på opplevelser, natur og kultur. Her kan du blant annet velge mellom stisykling innover i marka med guide eller en introduksjon til Oslo by som starter på Tryvann og ender på Aker Brygge.

En smak av villmark

Hos Skimore Oslo tilbyr vi lavvo-opplevelser med mat og drikke. Her blir stemningen lun, historiene mange og dagen unik. 
Vi fikser stemningen – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri. Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov.

Kurs og konferanse

Legg opp til en hel dag i skogen! Vi har fasiliteter for kurs og konferanse for grupper som ønsker å kombinere fag eller salgsmøter med aktive opplevelser.

Ta kontakt for mer informasjon og tilbud på booking@skimoreoslo.no

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page