top of page
Vinter_Skimore_39.jpg

Fakta om anlegget

Skimore Oslo er en helårs aktivitetspark. I de kalde månedene er vi et vintereldorado for små og store. Moderne snøkanoner sørger for ypperlige forhold i hele anlegget fra desember til slutten av mars. Det betyr at selv om gresset er grønt i hagen din, er det godt med snø i bakkene våre. Om sommeren har vi en morsom og utfordrende klatrepark. H&L Oslo er blant de største og mest populære klatreparkene i Norden, og kan beskrives som en fornøyelsespark oppe i trærne. Vi har i tillegg utleie av sykler.

Vinter

I alpinanlegget har vi11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter, og samtlige nedfarter er flombelyst. Ski- og snowboardanlegget har noe for alle: enkle løyper i nybegynnerområdet, egen slopestylelinje og brede løyper som passer perfekt til familier og carving.

Skiskole, ski- og utstyrsutleie, verksted og kafé.

Sesongen varer vanligvis fra november/desember til og med påske.

Skimore Oslo på Tryvann er hovedstadens store skianlegg med i overkant av 300 000 besøk per vintersesong, 25 minutter fra sentrum. Anlegget har 18 nedfarter, 11 heiser og flotte spisesteder. Vår visjon er Flere ute oftere.

Med flombelysning i alle 18 bakker og 6-seter stolheis i Wyller, er vi Oslo områdets største aktivitetsanlegg for barn og ungdom om vinteren! Som byens beste utested tilbyr vi derfor skiglede til store og små. Skimore Oslo har sin egen skiskole som tilbyr skiskolekurs og privattimer for alle aldre. Vi har også en av landets beste utleier, skishop og verksted. Her kan du leie alt fra alpint og langrenn til skiklær hvis du ikke har egne. Shopen har spesialisert seg på briller, hjelmer og hansker, men selger også alt fra ryggplater og superundertøy til GoPros. Vårt verksted har lang erfaring og bred kompetanse. Vi bruker en miljøvennlig preppemaskin med infrarød varmestråling, Norges råeste steinslipemaskin for ski og snowboard og kan tilby Oslos beste ski- og snowboardservice! 

I anlegget har vi flere spisesteder, blant dem et splitter nytt café-og servicebygg på Tryvannsiden av anlegget.

Sommer

Klatreparken i Skimore Oslo på Tryvann er blant de største og mest populære klatreparkene i Norden, og kan forbilledlig beskrives som en fornøyelsespark oppe i trærne! Løypene som svinger seg fra tre til tre er tilpasset både unge og eldre. Det finnes løyper som tar deg uanstrengt rundt tretoppene oppe i høyden, men også løyper som gjør at du må jobbe litt for å komme igjennom.

Løypene består av zip-lines og utallige hindre som hengebroer, tuneller, stiger, balanse- og tau-elementer. Elementene er festet mellom høye stolper og trær. I elementene må man både bruke musklene i hodet og i kroppen, mestringsfølelsen etter en dag i trærne er enorm for både liten og stor.

Parken består av 12 klatreløyper med 205 elementer og 37 zip-lines på godt over 1km! Elementene henger fra 0,5m til 20m over bakken, som også bestemmer vanskelighetsgraden til løypene. For den ultimate frihetsfølelse anbefaler vi Tigerspranget – en 25 meter høy stolpe med avsatsplattform som lar deg seile mot bakken med sug i magen!

I tillegg tilbyr vi morsomme bursdagskonsepter og grensesprengende teambuilding-øvelser.

Visste du at alle Skimore aktiviteter er inkludert i Skimore medlemskapet?

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page