top of page
Vinter_Skimore_21.jpg

Gruppearrangementer

Ta med jobben til fysisk aktivitet!

Det er ikke noe nytt at fysisk aktivitet kan gi en positiv effekt for både virksomheten og ansatte. Like viktig er det å kunne jobbe sammen og ha det gøy! Alt dette kan noen ganger være vanskelig å få til i en ellers hektisk hverdag. Vi i Skimore Oslo mener at vi har den perfekte løsningen for deg og din virksomhet.

Hva med å legge inn en valgfri felles treningstime i uka for alle som ønsker det? Ski som treningsform er reinspikka moro som gir allsidig trening og utfordringer for hele kroppen.

Vi er opptatt av å levere fleksible løsninger som åpner for at flest mulig kan være med på ski og trening hos oss. Vår erfaring er at det sjeldent er de samme ansatte som er på besøk fra uke til uke, samt at det ofte er flere som ønsker å være med på et renn som markerer avslutningen av treningsperioden.

Teambuilding – 5-kamp

Hvor flinke er dere egentlig til å samarbeide og løse oppgaver sammen? Har dere de riktige menneskene på de riktige plassene og ikke minst, stoler dere på hverandre? Samarbeid, delegering og organisering er A&O i oppgaver som skal løses i fellesskap. 

Uansett om dere jobber i felles team til daglig er det morsomt å kunne få gjøre det på andre måter og i et annet miljø enn hva man til daglig er vant med. Vi tilbyr derfor et 5-kamp konsept hvor dere virkelig må jobbe sammen. Her må dere vise at dere raskt klarer å løse forskjellige situasjoner i fellesskap. Her garanterer vi mange utfordringer og enkelte aha-opplevelser å ta med hjem.

Ski/Familiedag for ansatte

Hva med å invitere alle ansatte til en aktivitetsdag ute akkurat som barneskolene har? Gi det til de ansatte som belønning ved oppnådd salgsmål, bra gjennomført prosjekt, eller bare fordi dere synes helsen til deres ansatte er viktig. Hos oss får dere gunstige priser på heiskort og utleie. I tillegg har vi mulighet til å reservere et område i anlegget kun for dere med både bål og musikk. 

Ønsker dere å strekke det litt lenger kan vi alltids arrangere en familiedag for alle ansatte, hvor alles familier møtes og hygger seg i flott vintervær.

Annerledes salgs/kundemøte

Ønsker du å gi litt ekstra eller få frem på en litt annerledes måte hva akkurat din virksomhet står for? I Skimore Oslo har du mulighet til å booke møterom for det faglige, spise lunsj i lavvo, for så sammen ta seg en tur ut i naturen hvor de gode avtalene ofte signeres. Tenk nytt, her er det dere som setter begrensningene!

Som tilleggsprodukter kan vi blant annet levere:


 

  1. Treningscoaching Coach fra skiskolen gir tips og råd om teknikk, eller rett og slett en parkintroduksjon for voksne. Vi kan også hente inn profesjonelle utøvere fra alpint eller jibb dersom det er ønskelig.

  2. Preppekurs Våre flinke gutter på verkstedet gir gode råd om prepp, slip og voksing av ski. Det er også mulig med en guidet tur på verkstedet for spesielt interesserte.

  3. Utstyr I vår utleie finner du utstyr av høy kvalitet og vi tilbyr dessuten eget testsenter for racing i Wyller denne sesongen.

    NB: Grupperabatt gjelder kun på hverdager. 
    Kontakt oss gjerne for mer informasjon og priser på booking@oslovinterpark.no

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page