top of page
Klatrepark_Skimore_17.jpg

Fly høyt i byens beste lekeplass!

Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Oslo på sitt beste? Da må du prøve vår egen klatrepark i naturskjønne omgivelser. Klatreparken på Tryvann i Skimore Oslo er skandinavias best besøkte og ble bygd sammen med Høyt & Lavt i 2012.

Hva er en klatrepark?

Vår klatrepark er rett og slett en fornøyelsespark oppe i trærne. Man kan velge mellom flere løyper og ferdighetsnivåer. Løypene består av ulike hindre, nett, gyngebroer, tunneler, stiger, balanse- og tau-elementer m.m på vaiere mellom høye stolper og trær. Vi har over 220 elementer i trærne fordelt på 12 ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle aldre og nivåer. Løypene sitter fra halv meter over bakken hvor man fint kan holde seg fast i en trygg hånd, og helt opp til 20 meter oppe i trærne for de aller tøffeste.

Morsomme zip lines

Vi har flest zip-lines i hele Oslo med løyper som tilsammen strekker seg over 1000 meter! Alle zip-liner er inkludert i løypene og det er dessverre ikke mulig å kjøre/kjøpe billett for kun zip-lines. Zip-line er en wirebane hvor du seiler gjennom luften forbi trærne over bakken og høyt over Tårnbakken. Garantert luftig opplevelse!

Tigerspranget

For den ultimate frihetsfølelse anbefaler vi Tigerspranget – en 25 meter høy stolpe man klatrer opp og tar sats fra plattformen på toppen. Linen lar deg seile mot bakken med skikkelig sug i magen. (Man må veie minimum 40 kg for å hoppe fra Tigerspranget). 

Klatring må bookes i Skimore appen. 

Knøttepark

Vi har også en egen dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter en halv meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gledeshyl lang vei! Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna ved siden av løypa trenger ikke betale. 

Løyper for voksne og barn

For de litt større barna (over 110cm) er det litt luftigere og mer utfordrende løyper. Liker du spenning finner du også utfordrende og fysisk krevende løyper. Her kan du ta en real treningsøkt og vi har garantert utfordringer for alle.
Klatreparken er også populær når det regner – ta med regntøy!

Miljøvennlig

Alle aktivitetene er tilrettelagt på en bærekraftig måte slik at de ikke ødelegger eller forringer trær eller omgivelsene.
Som en bærekraftig virksomhet fokuserer vi på vern av naturmiljøet på alle stadier; design, bygging, konstruksjon og drift. Vår virksomhet bygger på den langsiktige helsen til skogen, og vi respekterer vår naturlige lekeplass.


Noen eksempler:
• Klatreparken er utformet og designet slik at trærne kan vokse uten begrensning
• Løyper og stier er naturlig plassert uten å forstyrre naturen.
• Vi bruker den nyeste teknologien og en uavhengig arborist som overvåker helsen til trærne som er brukt i løypene
• Kvaliteten og farger av materialer er valgt for å integreres i terrenget.

Sikkerhet

Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker kan du kjøpe i kassa til en rimelig pris.

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per fjerde barn.

Vi holder åpent så lenge værforholdene tillater det. 

Visste du at klatring er inkludert i Skimore medlemskapet?

Klatrekart_Skimore OSlo.jpg

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page