top of page
Klatrepark_Skimore_27.jpg

SKOLEGRUPPER

Skimore Oslo gir dere en aktiv, minnerik og kul opplevelse. Her kan alle teste grenser og ha det gøy samtidig. Aktivitetene passer for barn og unge i alle aldre, og spesielt ungdom i alderen 10–16 år. Vi har som mål å få flere folk ut i aktivitet - spesielt barn og unge. Derfor har vi kraftig reduserte priser på aktiviteter for skoler og SFO.

Booking og forespørsler sendes til booking@skimoreoslo.no

Uansett høyde: 250,- per person.

Klatresele og hjelm er inkludert i dagskortet. Det er ikke tillatt med egen sele eller hjelm. Vi anbefaler dere å sette av minst 3 timer i klatreparken. Av sikkerhetsmessige årsaker må barn under 12 år klatre i følge med voksen over 18 år (1 klatrende voksen per 3 barn). Vi byr på en gratis lærer per 10 elever. Er det flere lærere betaler de samme pris som elevene. For å få denne prisen må en representant fra skolen si ifra minst tre dager i forveien. En representant fra skolen må også hente/betale billettene samlet og dele ut utenfor billettsalg/i bussen. Vi leier ut oppbevaringsskap for 60 kroner per dag

Mat

I klatreparken har vi både bålhus og benker lett tilgjengelig for våre gjester. Her er dere velkommen til å ha med egen matpakke eller grillmat. Forbehold om bålforbud. Vi kan også legge til rett for servering av mat/drikke på vår restaurant Vidsjå, ta kontakt for tilbud.

 

Voksen

Vi byr på en gratis lærer per 10 elever. Er det flere lærere betaler de samme pris som elevene.

 

Betingelser 

For å få denne prisen må en representant fra skolen si ifra minst tre dager i forveien og avtale betalingsmåte. En representant fra skolen må være tilstede ved utlevering av seler.

 

Oppbevaring 

Vi leier ut oppbevaringsskap for 60,- per dag. Les mer om oppbevaringspriser her.

 

Sjekk kapasitet og send bestilling til booking@skimoreoslo.no

 

Velkommen!

Knøttepark

Vi har en dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter på 0,5 meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gleden lang vei! Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna ved siden av løypa trenger ikke betale. 

Løyper for voksne og barn

For de litt større barna (over 110cm) er det litt luftigere og mer utfordrende løyper. Liker du spenning finner du også utfordrende og fysisk krevende løyper. Her kan du ta en real treningsøkt og vi har garantert utfordringer for alle! 

Klatreparken er også populær når det regner – ta med regntøy!

Miljøvennlig

Klatreparken er bygget slik at de ikke ødelegger eller forringer trærne i skogen.

Som en bærekraftig virksomhet fokuserer vi på vern av naturmiljøet på alle stadier: design, bygging, konstruksjon og drift. Vår virksomhet bygger på den langsiktige helsen til skogen, og vi respekterer vår naturlige lekeplass. Alle aktivitetene er tilrettelagt på en bærekraftig måte slik at de ikke ødelegger eller forringer omgivelsene.

Noen eksempler:
• Klatreparken er utformet og designet slik at trærne kan vokse uten begrensning
• Løyper og stier er naturlig plassert uten å forstyrre naturen
• Vi bruker den nyeste teknologien og en uavhengig arborist som overvåker helsen til trærne som er brukt i løypene
• Kvaliteten og farger av materialer er valgt for å integreres i terrenget

Sikkerhet

Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker finnes det at kjøpe i kassa til en rimelig pris.

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per 4. barn.

Viste du at klatring er inkludert i Skimore medlemskapet?

Klatrekart_Skimore OSlo.jpg

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page