top of page
Vinter_Skimore_59.jpg

Utleie og Skishop

Vi har alt du trenger av utstyr for å gjøre skidagen helt komplett, og sikkerhet er noe vi brenner for! Bestill alt utstyr du trenger hjemme, så slipper du unødvendig venting når du kommer til anlegget. Er du usikker på størrelser, er det ikke noe problem å bytte ved ankomst.

Skishop

Velkommen til Oslos høyest beliggende butikk 529 m.o.h!

Vi har alt du trenger av utstyr for å gjøre skidagen helt komplett, og sikkerhet er noe vi brenner for!
 

Vi har byens beste utvalg av Sweet protections hjelmer. Vi har akkurat den størrelsen du vil ha i den fargen som du alltid ønsket deg.  POC er også et av merkene vi har i butikken vår, de har den perfekte hjelmen for minstemann som skal prøve seg før første gang.

Ryggen er også viktig å passe på, der skal vi sørge før at du får en ryggplate som passer deg og selvfølgelig de minste.

En alpinhjelm skal maks brukes 3 sesonger ved normalt brukt, Vi står bak dette begrepet og vil at du skal ha en hjelm som holder mål og er fungerende til enhver tid.
 

Vårt utvalg av hansker er noe av de råeste i skimiljøet med alle mulige  modeller fra Hestra.
Så her er det garantert noe som faller i smak.

Vi har alt for de som kjører utfor til den som skal ta på seg skiene før første gang. Kald på hendene? Vi fikser det og tilpasser hanskene etter ditt bruk og din lommebok.

 

Brilleveggen vår har et bredt spekter - alt fra den som er opptatt av lysinslipp i brillen, til den som skal ha den kuleste strikken.
Barnebriller er noe som oftest skal vare billig og bare «funke». Vi har masse forskjellige barnebriller til alle aldre.

Merker vi fører i shopen, bl.a: Oakley, Spy, Dragon, Zeal, Poc, Electric og Kask.

Med proft personell så skal vi sørge før at du får med deg all informasjon du trenger om våre produkter og går ut i bakken med utstyr som passer deg best!

Spørsmål? Kontakt oss på shop@skimoreoslo.no 

Visste du at Skimore medlemmer får -20% på leie av utstyr?

NYHETER

_VB02962_1.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page