top of page
Guide_Skimore.jpg

Opplevelser på to hjul

Med Oslomarka som nærmeste nabo, har vi tilgang på et sommereldorado med flotte sykkelopplevelser. Her er det noe for enhver smak og ferdighetsnivå. Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser på to hjul og tilpasser gjerne et opplegg etter dine ønsker.

Sykkeltur med guide

Hva gir vel et bedre inntrykk av Oslo enn en tur som starter på Tryvann og guider deg gjennom Holmenkollen, Frognerparken og Bygdøy?
Om ønskelig kan vi legge opp til piknik ute i det fri eller arrangere et besøk på et passende sted underveis.

Stisykling

Guidede turer i Oslomarka er en opplevelse i seg selv. Lengde og nivå på turen tilpasset gjestene. Våre turer kan for eksempel ta dere med på besøk til  en av markastuene med kulinariske norske matopplevelser.

Våre guider tar ansvar for ruten, sikkerhet og sikrer gode opplevelser. I tillegg ivaretar vi det tekniske på sykkelen hvis noe skulle skje underveis. Varighet på turen tilpasses gruppen.

Ta kontakt for et tilbud som passer ditt behov: booking@skimoreoslo.no

Viste du at du får - 20% på sykkelutleie som Skimore medlem?

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page