top of page

Lek, læring og mestring

Skimore Oslo Skiskole har lært utallige barn og voksne å stå på ski og snowboard gjennom årene


Vi arrangerer kveldskurs, helgekurs og feriekurs. For barnehager og AKS/skoler har vi eget gruppetilbud. Ønsker du privattimer for å utvikle ferdighetene dine ytterligere uansett nivå så er det bare å ta kontakt og vi hjelper deg med å få det enda gøyere på ski eller snowboard. Vi arrangerer også Masters-trening for gamle skihelter som vil kjøre porter igjen. Plutselig konkurrerer du med en gammel kompis eller kanskje med en av de «pensjonerte» alpinstjernene våre.
Gjennom lek, læring og mestring vil vi i Skimore Oslo Skiskole inspirere til ski- og snowboardglede som varer livet ut, og alle instruktører er sertifiserte. Skiskolen er opptatt av at alle ansatte skal ha god kompetanse og sterk interesse for faget, videre at det pedagogiske står sentralt under våre leksjoner.


Visste du forresten at barneskiskolen vår er verdens eldste?

Vår barneskiskole har lange tradisjoner. Den er snart 90 år gammel og er verdens eldste barneskiskole. Skiskolen ble grunnlagt akkurat her på Tryvann som Tomm Murstad Skiskole. I 2011 ble skiskolen overtatt av Skimore Oslo.


Ring oss gjerne, men bestillinger kan kun gjøres online.


Parkering

Vi har to betalingsfrie parkeringsplasser, hvor den lille, ved vårt barneområde (Tårnstua), er privatrettslig regulert. Ureglementert parkering her, vil kunne medføre kontrollavgift. Om fullt, benytt hovedparkeringsplassen ved Toppsenteret, som heller ikke ligger langt unna vårt barneområde.
Комментарии


bottom of page