top of page

Familiebesøk til Skimore Oslo

Skimore Oslo er et barnevennlig eldorado for familier som ønsker å stå på ski eller snowboard sammen.


Vi har stort barneområde hvor barna kan boltre seg. Barneområdet har fire grønne løyper, Elgløypa, Revekneika, Ekornbakken og Knøttesletta. Det er satt opp flere morsomme figurer i bakkene som gjør det enda mer morsomt for barna å lære å svinge. Alle bakkene er oversiktlige fra topp til bunn så det er lett å ha kontroll på hvor de håpefulle befinner seg. Bakkene har skålheis som er enkle både for barn og nybegynnere å bruke.

Nederst i barneområdet finner du Café Tårnstua hvor det er masse god mat for store og små. Pizzaen må bare smakes. Og det serveres selvfølgelig vafler, brus, boller og kaffe.

Vis a vis Toppsenteret (parkeringen) finner du Restaurant Vidsjå med stor variert meny. Her får alt fra digge burgere til sushi og masse annet. Stor barnemeny Det er også Take Away om man heller vil ta med noe godt å spise hjem.Føler man at barneområdet blir litt for lett har anlegget vårt hele 18 nedfarter å velge i. Fra det enkle barneområdet på toppen til Wyller som er svart løype. Vi har også en av de beste terrengparker hvor man også finner den barnevennlige Blåløypa med enkle hopp og morsomme rails. Tårnbakken rett ut fra toppen av anlegget er en perfekt bakke for å lære seg å svinge i litt større fart enn det man får i barneområdet. Tårnbakken er bred, slak, med et liten heng på slutten, og passe lang. Passer like bra til barn som nybegynnere til de som er litt øvet. Anlegget vårt er også kveldsåpent i ukedagene, og alle bakkene er flombelyste.


Vi anbefaler barnefamilier å parkere på toppen av Tryvann om barna ikke er øvede alpinister.

Her finner du også skiskolen, utleie og shop foruten spisesteder.


Kjøp av gjestepass gjøres i appen vår eller inne på Toppsenteret. Vil du stå mye på ski for en rimelig penge kan vi tilby Skimore-medlemskap enten som enkeltmedlem eller familiemedlemskap. I medlemskapet følger det med mange medlemsfordeler. Som Skimore-medlem er det også mulig å leie utstyrspakker i alpint på sesongbasis gjennom Skimore+. Utstyret tar du med hjem og benytter som det er ditt eget. Rimelig investering om barna må bytte utstyr hvert år, det kan du nemlig med Skimore+ dealen.


Vi er lokalisert kun 30 minutter fra Oslo sentrum enten med bil eller T-bane.


Sesongen varer vanligvis fra november/desember til og med påske.Comments


bottom of page