top of page

En av Norges beste parker!

Med store arrangementer som X-Games, Ungdoms-OL, Snowboard-VM og Artic Challenge de siste årene, har Oslo virkelig blitt satt på kartet som en av Norges beste ski- og snowboardparkdestinasjoner.


Hver vinter jobber vi knallhardt for at parken vår alltid skal være i tipp topp stand. Vi har parkelementer som passer for de fleste ferdighetsnivåer. I Blåparken kan du starte med små hopp og snille rails. Blåparken er perfekt for introduksjon til barn og den passer dessuten godt for deg som har lyst å øve på triksene litt til før du setter ut i Rødparken.


Rødparken er for de som ønsker å dra litt mer på. Her er det mange små og store hopp, raffe rails og andre elementer som selv de beste parkkjørerne kan bryne seg på. I dette området har vi også en 13 fots minipipe. I halfpipen er det alltid god stemning, både med kul kjøring og på sidene er det perfekt å ta en pause mellom runsa, spise nista og se på de andre kjøre. Halfpipen passer for alle aldre.
X-Cross

Vi har også en snill x-cross bane med skikkelig start gate og full pakke. X-cross er utrolig morsomt med hopp i varierende størrelse og lange svinger i høy fart.


Wyller arena

Nederst i Wyller har vi en Big Air arena hvor den eneste superpipen i Norge finnes. Her kommer stjernene fra både inn- og utland for å trene før de store konkurransene. Men det er lov for alle som har lyst til å prøve seg, men krever et visst nivå og en bør trene i den mindre halfpipen før en begir seg ut her.


Transportheisen

Heisen til toppen av Wyller Arena gratis å bruke.

Vi har sterkt fokus på sikkerhet og det er viktig at alle kjørere i parken har lest og forstått sikkerhetsreglene. Kjørere som bryter sikkerhetsreglene kan bli bortvist fra området. Vi oppfordrer alle gjester til å kjøre med hjelm.Comments


bottom of page