top of page

Det meste kan fikses på vårt skiverksted

Noe av det viktigste for optimal ski- og snowboardglede er nypreppa utstyr. Det er få ting som suger mer enn trått utstyr med rustne kanter. Nei ¬– det blir ikke bedre etter noen turer når man har fått dratt av den verste rusten. Foruten nyslipte kanter er også ski og snowboard mettet på smurning mye lettere å svinge. Er du også så uheldig å ha fått noen stygge hakk i sålen eller kantene blir ikke opplevelsen noe bedre.


På skiverkstedet vårt kan du få hjelp til det meste. Vi har det siste og mest avanserte av slipe- og smøremaskiner, varmeskap m.m. sammen med vår erfaring og kunnskap har ført til at vi regnes som landets ledende ski- og snowboardverksted.


Vi kan også reparere så godt som alle skader på ski og brett. Enten skien er sprukket, brukket, spjæret eller splintret kan vi fikse det. Vi bytter stålkanter, såler og ellers nesten hva som helst. Stikk innom så skal vi hjelpe deg til å få enda bedre opplevelser hvor enn du står på ski eller kjører snowboard.Vårt verksted har jobbet med ski siden forrige århundre og har mer enn 90 års erfaring, vi er dedikerte til faget og på grensen til det nerdete.


Husk fordelsrabatten på ski-og snowboardservice dersom du er Skimore medlem:

Komplett overhaling skisåle 450.-

Komplett overhaling snowboard 600.-


Det er meget viktig og en forutsetning at brett blir levert inn uten plater / bindinger.

MERK: Skiverkstedet ligger i Wyller, Zinoberveien 16. Alt utstyr leveres og hentes der.


Har du spørsmål angående skiservice – send oss gjerne en mail på skiservice@oslovinterpark.no, eller ring 40 10 22 10

NB: Vi besvarer ikke spørsmål utenom skiservice.


Priser for slip, montering og reparasjoner avtales ved innlevering av ski og snowboard.

Comments


bottom of page