top of page

Alt du trenger å vite om du planlegger et besøk i Skimore Oslo

Skimore Oslo på Tryvann er hovedstadens største alpinanlegg og ligger 30 minutter fra Oslo sentrum enten med bil eller T-bane.


I Skimore Oslo har vi 11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter og samtlige nedfarter er flombelyst. Skimore Oslo har noe for alle; enkle løyper i barnerområdet, Oslos største ski-/snowboardpark for alle nivåer og brede løyper som passer perfekt for familier og carving.


Vi har skiskole for alle aldre og nivåer, også privattimer. Skiverkstedet vårt er regnest som et a landets beste, og prepper ski og snowboard, i tillegg til å reparere omtrent alt av skader. Vi skifter også såle eller stålkanter om det behøves. Utleien vår på Toppsenteret har det siste av ski- og snowboardutstyr for alt fra nybegynnere til eksperter. Det er også mulig å leie langrennsutstyr og det er masse flotte turløyper i området. Vi har også skiklær til leie. Trenger du å leie utstyrsskap så har vi det også. Vi har også to shoper på toppen av anlegget med bredt utvalg av det du trenger av utstyr.
Blir du sulten har vi flere spisesteder i anlegget. Her kan du få alt fra vafler, pizza, digge burgere til sushi og masse annet. Det er også Take Away om du heller vil ta med noe godt å spise hjem.


Med flombelysning i alle 18 nedfarter kan du stå på ski til langt på kveld mesteparten av vinteren. Sesongen varer vanligvis fra november/desember til og med påske.


Kjøp av gjestepass kan enten gjøres i appen vår (anbefales) eller i automat eller luke på Toppsenteret. Vil du stå mye på ski for en rimelig penge kan vi tilby Skimore-medlemskap enten som enkeltmedlem eller familiemedlemskap. I medlemskapet følger det med mange medlemsfordeler. Som Skimore-medlem er det også mulig å leie utstyrspakker i alpint på sesongbasis gjennom Skimore+. Utstyret tar du med hjem og benytter som det er ditt eget.
Comments


bottom of page