top of page
Lavvo_Skimore.jpg

Aktiv middag på byens beste utested

I Skimore Oslo tilbyr vi en litt annerledes opplevelse for grupper som ønsker å oppleve en morsom og utfordrende happening i klatreparken vår etterfulgt av et fantastisk måltid i flotte naturomgivelser.

Vi tilbyr en pakke som inkluderer en aktiv dag med god mat og drikke på Oslos tak til kr. 1095,- per person.

Prisen gjelder for grupper fra 20 til 100 personer.

 

Prisen inkluderer:

- Inngang klatreparken.

- Leie av lavvo inkludert personell og oppdekning.

- 1 x aperitiff + 2 x enheter drikke til maten.

- Meny bestående av forrett, grilling og dessert.

 

Meny

Fjøl på bordet. Diverse oster, spekeskinke, lakserullade, chilli scampi og padron. Hovedrett fra grillen Svinenakke a la Toscana, spareribs, urtemarinert kyllingbryst, dagens fisk med sommerkål, kjøttdeig på spyd. Tilbehør: Diverse salater, poteter og saus/dressing.

 

Dessert

Sjokaldemousse med appelsinfilet eller Panna cotta med bær.

 

Vi anbefaler å sette av ca. tre timer til klatringen. I klatreparken vår er det mange spennende og morsomme elementer å prøve seg på. Alt fra de enkleste rutene til mer krevende ruter for de som virkelig vil ha en utfordring. I tillegg mange morsomme zip-lines i trygge omgivelser.

Velkommen til en aktiv dag med middag hos oss!

Kontakt oss på booking@skimoreoslo.no

Knøttepark

Vi har en egen dedikert klatrepark for de aller minste. Knøtteparken starter på 0,5 meter over bakken og har 10 elementer, alt fra balansegang på stokker til zip-line. Mestringsgleden er stor og man hører gleden lang vei! Løypa passer knøtter fra 3 år og oppover. Voksne som følger med barna ved siden av løypa trenger ikke betale. 

Løyper for voksne og barn

For de litt større barna (over 110cm) er det litt luftigere og mer utfordrende løyper. Liker du spenning finner du også utfordrende og fysisk krevende løyper. Her kan du ta en real treningsøkt og vi har garantert utfordringer for alle! 

Klatreparken er også populær når det regner – ta med regntøy!

Sikkerhet

Sikkerheten er alltid viktigst og du får obligatorisk opplæring og nødvendig utstyr før du begir deg ut i parken på egenhånd. I prisen er det inkludert klatresele og hjelm. Ønsker du hansker finnes det at kjøpe i kassa til en rimelig pris.

Alle barn under 12 år må ha følge av en voksen oppe i løypene. Minst én voksen per 4. barn.

Visste du at klatring er inkludert i Skimore medlemskapet?

Klatrekart_Skimore OSlo.jpg

NYHETER

Klatrepark_Skimore_33.jpg

SKIMORE APPEN

Home screen_Skimore.png

EN APP -

MANGE BRUKERE!

I Skimore-appen vil du oppdage en rekke nyttige funksjoner. Og som en av de få anleggene i verden, gir vi deg nå muligheten til å bruke telefonen som heiskort! Med appen kan du enkelt administrere medlemskap, kjøpe gjestepass, eller til og med booke tid i våre klatreparker og kjelkeutleie – alt på en praktisk og enkel måte.

google play.png
bottom of page